Masini de roluit tabla

COMAL-Italy

Descriere

Masinile sunt destinate roluirii tablelor de la 1- 30 mm pe lungimi de 1000 - 4000mm

Masinile pot fi echipate cu trei sau patru patru role (doua sau trei motorizate) actionate de motoare electrice si transmisii cu rori dintate. Usor de operat masina garanteaza obtinerea pieselor cu geometrie repetabila, gratie sistemului de role cu deplasare electrohidraulica.

Batiul este in constructie sudata, astfel proiectat incat sa minimalizeze deformatiile aparute la roluire.In interior sunt instalatia hidraulica si sistemul planetar de conducere a rolelor.

Instalatia hidraulica

Este compus din rezervor , electropompa, supape de siguranta si distribuitoare de comanda . Ridicarea sau coborarea rolelor conducatoare este asigurata de un dispozitiv excentric comandat de cilindrii hidraulici. Cei doi cilindri hidraulici cu ajustarea automata a paralelismului conduc rolele de indoire.

Role de indoire

Rolele sunt executate din otel de inalta calitate, proiectate intr-o geometrie conica pentru a compensa deformatiile aparute in timpul indoirii

Rolele pot fi tratate termic ( 53-55 HRC ) ( la cerere ) sau rectificate, placate cu crom in functie de tipul de material care se va rolui ( , otel cu Rm 37daN/ mm2, otel inox, aluminiu, tabla prevopsita etc )

Sistem de basculare / fixare rola superioara

Varianta standard este cu actionare manuala , optional poate fi cu actionare electrohidraulica.

Instalatia electrica

Este in conformitate cu normele CE in vigoare si este compusa din :

Echipare standard

Echipare optionala